BATRA 2017 – ALICE IN TARA JUCARILOR (Teatru musical)

Adaptare după Alice în Ţara Minunilor
de Lewis Carroll şi Robert Chauls

Orchestraţia şi adaptarea muzicală:Flaviu Mogoşan
Scenografia şi plastica scenică: Daniela Maier
Asistent de regie: Silvia Papadopoulos
Dirijor: Vlad Eniu
Regia artistică, scenariul și adaptarea: Ina Hudea
Interpretează:
Orchestra Opera Group Project
condusă de Alexandru Manzat
Pian: Mira Gavriş 

Distribuție:
Alice – Alice Bacalu; Pisica – Tudor Bărbos; Ducesa – Alex Suciu; Pălărierul – Adonis Tanța; Regina – Lorena Puican; Iepurașul – Denis Ursan; Omida – Elvira Grigorishina; Grifonul – Claudiu Chereji; Regele – Anton Babias; Cărți de joc: Biro Anna, Lorincz Norbert, Razec Christine, Creța Georgiana, Lăcrămioara Rostaș

Spectacolul este o reinterpretare a cunoscutei povești a lui Lewis Caroll, realizată cu mult entuziasm și talent de catre studenții Academiei de muzica Gh. Dima. Ei vor cânta, vor dansa și se vor juca spre deliciul micilor spectatori, și nu numai. Spectacolul nostru a trecut printr-o frumoasă aventură.

Exact așa cum ne mărturisește Pisica de Chesire la început : ” A fost o data ca niciodata o fetiță pe care o chema Alice. Si fetița asta a avut o poveste frumoasă, frumoasă de tot… Eu nu mi-o mai aduc aminte, căci a fost demult, demult… nici nu cred ca eram asamblată pe atunci… Nu știu dacă voi știti povestea lui Alice, dar după spectacol dați fuguța acasă și rugați-vă neapărat bunicile să v-o povestească. Da, ele se ocupă deobicei cu treaba asta, nu eu. Căci eu nu-s bunică. Vi se pare că arăt eu a bunică ????? Eu sunt pisica de Chesire. N-ați auzit de mine? Chesire, Chesire, Chesire ?!?…Nuuuu? Sunt cea mai tare pisică hidraulică telecomandată prin wireless! ….Ei ce vă uitați așa?… Sunt pisica cea mai la moda din top ten jucării, na! …In fine, unde-am rămas?….. A… dupa ce Alice a noastra s-a zăpăcit de tot în țara minunilor, după ce a zgribulit printre ceșcuțe de ceai în țara zăpezilor, nu s-a învățat de loc minte. Si iată că a mai făcut o prostie și s-a trezit în… țara jucăriilor. Ei să vedeți voi aicea zăpăceală!”

Accesul este liber.

Loading Facebook Comments ...

0 comments on “BATRA 2017 – ALICE IN TARA JUCARILOR (Teatru musical)Add yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *