BATRA 2017 – Consultanță amenajări interioare oferită de arhitecți publicului

 

Programul Bienalei de Arhitectură Transilvania va include în ediția 2017 întâlniri directe între beneficiari și tineri arhitecți.

Cei interesați în a cunoaște și înțelege colaborarea cu arhitectul sunt invitați să se programeze la aceste întâlniri cu probleme și întrebări legate de amenajări interioare sau detalii despre colaborarea cu un arhitect.
Consideram ca arhitectura este o necesitatae. Arhitectii pot sa va ajute in materializarea ideilor legate de spatiul interior, conditionati sau nu de spatiu, bugetul destinat amenajarii sau timpul in care se doreste realizata o anumita interventie. Am imaginat aceste intalniri ca o sansa atat pentru cei interesati de colaborarea cu un arhitect cat si pentru tinerii arhitecti care se pot promova, isi pot face cunoscute ideile si energia.

Tinerii arhitecti care va vor astepta pentru aceste intalniri sunt: Diana Coman, Roxana Pop, Cosmin Cârlugea, Mihai Curticăpean, Adrian Mizgan, Raluca Pașcalău, Mara VIdra, Adelina Boldor, Horia Mihai Coman, Bogdan Lapca, Flavia Ivanciuc. Diana Siminic

În limita locurilor disponibile, vă rugăm să vă înscrieți pentru aceste întâlniri completând formularul.

click aici

Vă rugăm completați informațiile dumneavoastră în câmpurile de mai jos și selectați ziua și ora la care vreți să realizați programarea. Consultața va dura aproximativ o oră.

Loading Facebook Comments ...

0 comments on “BATRA 2017 – Consultanță amenajări interioare oferită de arhitecți publiculuiAdd yours →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *